• Dalby Skole
  • dalby-skole@kolding.dk

Opslagstavlen

• Kære forældre

Fra skolens samarbejdspartner i Dalby GF viderebringer vi her oplysninger om vinterfest i Dalby d. 25. januar 2019.

venlig hilsen
    Henrik Nielsen, skoleleder

Hej borgere i Dalby

Som I måske har set i seneste Dalby Tidende arrangerer Dalby GF en vinterfest den 25. januar 2019 for alle lokalområdets voksne.
    Ved en fælles tilmelding har I mulighed for at reservere bord og mødes med forældrene fra dit barns skoleklasse.
    Benyt chancen for en god fest i Dalby Hallen.
    Seneste tilmelding den 8. januar 2019. Ved reservation af bord så sender I en sms med bordnavn til Morten Hell, 2886 4919. Tilmelding sker via Mobilpay 70382, 150 kr/person, der inkluderer mad, musik og mulighed for dans og køb af drikkevarer til fornuftige priser.

Dalby GF
    Henrik Nielsen den 13-12-2018
  • OBS.
    Mandag d. 10. december starter afspæring af byggearbejdsplads på den nuværende parkeingsplads og kiss-and-ride-rundkørsel.

Kære forældre, fritidsbrugere m.fl.

Den nye parkeringsplads med indkørsel fra Ankershusvej åbner nu på fredag.
    Parkeringspladsen og kiss-and-ride-afsætningsrundkørslen ved Dalbyvej afspærres fra på mandag d. 10. december til byggearbejdsplads.
    Byggeriet vil stå på i de næste 1½ år frem til sommeren 2020.
    Der er tidligere i Dalby Tidende blevet orienteret om parkerings- og afsætningsforhold under byggeperioden. Jeg indsætter her artiklen og oversigten herom.

Der er vigtigt for vores cyklende og gående børns sikkerhed, at vejledningen følges. Specielt skal I være opmærksomme på, at der ikke må parkeres eller stoppes på Dalbyvej hele vejen fra byggearbejdspladsen og til den lukkede forbindelse til Idyl på skoledage mellem kl. 7 og 17.
    Benyt derfor den nye parkeringsplads ved Ankershusvej eller afsætningspladsen på Idyl (ingen parkering her).
    Vi håber, at I tager parkeringsudfordringerne i byggeperioden med godt humør og måske bruger anledningen til at hjælpe endnu flere børn til at cykle i skole.

venlig hilsen
    Henrik Nielsen
    skoleleder
    Henrik Nielsen den 05-12-2018
  • Nyt login til forældreintra
    Fremover skal alle forældre oprette et UNI-login, som skal anvendes, når man logger ind på Forældreintra, Meebook m.m.
    Pr. 15. januar 2019 vil det kun være muligt at logge på Forældreintra på Dalby Skole via UNI-login.
    Vi opfordrer kraftigt til at alle forældre får oprettet et UNI-login i løbet af december. Gør det gerne allerede i dag.

Sådan gør du første gang:

Vigtigt! Hav dit NemID klar

På skolens hjemmeside http://dalby-skole.kolding.dk vælger du ”forældreintra”.

Hernæst følger du vedhæftede vejledning.

Er der spørgsmål eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor.

Marianne Krog Hansen
    skolesekretær
    Marianne Krog Hansen den 20-11-2018
  • Kære forældre

På alle folkeskoler i Kolding har alle forældre nu fået tildelt et UNI-login (lige som eleverne har) som fremadrettet skal bruges for at logge på forældreintra og andre programmer, som forældre skal have adgang til.
    Derfor bedes I følge vedhæftede vejledning.

Er der spørgsmål eller har I brug for hjælp, er I altid velkommen til at kontakte skolens kontor.
    Marianne Krog Hansen den 15-05-2018
  • ikon
    Alle folkeskoleelever i Kolding kommune har mulighed for at downloade Office-pakken (Office 365) på hver fem enheder. Se mere på http://office.com/getoffice365

Gå ind på:
    Dalby skoles hjemmeside
    Vælg "Skolebordet" i øverste højre hjørne.

Eleven logger på med sit UNI-login:
    UNI-login@koldingskoler.dk
    Adgangskode

Her ses et par små film om, hvordan man downloader Officepakken:

Når eleven forlader Kolding kommunale skolevæsen, så ophører abonnementet.
    Håber beskeden er til at hitte rede i.
    Mvh. Skolebibliotekar Trine

Trine Alrø Bøtkjær den 22-06-2015