• Dalby Skole
  • dalby-skole@kolding.dk

Dalby Skole - en skole der gror

• Marianne Krog Hansen den 13-05-2019
    Hvad skal dit barn lave i ferien?
    Du finder masser af inspiration til en sjov og spændende ferie her https://www.kolding.dk/nyheder-aktuelt/nyheder-forslag-til-forside-nyheder/ferieaktiviteter-2019

• Henrik Nielsen den 04-04-2019
    Åbning af Dalbyvej mod Idyl for tung trafik til byggeriet

Kære forældre, elever og medarbejdere.

Politiet har givet tilladelse til, at Dalbyvej bliver genåbnet for tung trafik til byggeriet ved skolens indskoling.
    Det vil ske fra på mandag d. 8. april.
    Entreprenøren vil sætte aflåst låge for åbningen, der kun vil blive åbnet for tung trafik til byggeriet. Der er ikke adgang for denne tunge trafik på skoledage i morgentimen fra kl. 7.30-8.30, hvor børnene kommer i skole.

For vores elevers skolevej har denne ordning den fordel, at lastbiltransport til byggeriet ved indskolingen ikke skal hele vejen rundt ad Ankershusvej, Dalby Møllevej og Dalbyvej, som også er skolevej for mange af vores elever.
    Entreprenøren er opmærksom på, at de ved ind- og udkørslen fra Idyl til Dalbyvej til byggeriet ved indskolingen skal være meget opmærksomme på cyklende og gående elever i løbet af hele arbejdsdagen.

Som forældre bedes i stadig være opmærksomme på, at det ikke er tilladt at stoppe eller parkere på Dalbyvej på skoledage fra kl. 7 - 17. Det er kun på afsætningsmulighed på afsætningspladsen på Idyl eller parkering på den nye parkeringsplads ud mod Ankerhusvej. Denne ordning er også etableret af hensyn til vores cyklende og gående elevers sikkerhed.

venlig hilsen
    Henrik Nielsen
    skoleleder

• Henrik Nielsen den 28-05-2019
    Sikker skolevej, parkerings- og afsætningsforhold ved Dalby Skole.
    Kontrol fra kommunale parkeringsvagter.

Kære forældre

Hvis I vil følge jeres barn ind på skolen, skal I anvende parkeringspladsen, der vender ud mod Ankershusvej.
    Vær opmærksom på at parkere, så det ikke spærrer for andre, der skal ind ad stien til skole og hal.

Det er også vigtigt, at I ikke parkerer eller sætter børn af på Dalbyvej fra T-krydset ved Dalby Møllevej og til spærringen mod Idyl på skoledage mellem kl. 7 og 17.

Ligeledes er den kun afsætningspladsen, der vender mod skolen på Idyl, der må anvendes til afsætning - ikke til parkering. Der er lavet nye fartbump på Idyl, så biler kører med lav hastighed mod overgangsstedet på Idyl.
    OBS: Parkeringsreglerne kan I den kommende periode blive kontrolleret af kommunens p-vagter (City-assistenter).

Alle tiltag er med til at sikre vores eleveres skolevej - både gående og cyklende elever.

Der er tidligere i Dalby Tidende blevet orienteret om parkerings- og afsætningsforhold under byggeperioden. Jeg indsætter her igen artiklen og oversigten herom.

Vi håber, at I tager parkeringsudfordringerne i byggeperioden med godt humør og måske bruger anledningen til at hjælpe endnu flere børn til at cykle i skole.

venlig hilsen
    Henrik Nielsen
    skoleleder

4.A udstiller på Nicolai for børn d. 31/5

Tema: FN's 17 verdensmål, sørøvere og pirater

Nyhed billede
4.A har lavet nogle super flotte papegøjer af genbrugs materialer i forbindelse med arrangementet Repair & Remake-festival. De bliver udstillet i Nicolai for børn fredag den 31.5.

Temaet er primært til børn, og handler om FN´s 17 verdensmål, sørøvere og pirater. Piraten er ked af det, fordi hans 7 verdenshave er fyldt med plastikaffald. Børnene skal hjælpe med at gøre ham glad igen.
Og så kommer der til at foregå en masse i og omkring NicolaiGården i relation til temaet.

En af aktiviteterne (konkurrence) at få talt hvor mange papegøjer der egentlig er i og omkring gården. Vi kan i hvert faldt afsløre, at der er over 27, for det er så mange 4.A har lavet i billedkunst.

Vi håber I kommer ned og ser vores flotte og fantasifulde genbrugspapegøjer.

Mange hilsner 4.A og Sussi