• Dalby Skole

Dalby Skole - en skole der gror

• Marianne Krog Hansen den 01-07-2019
    God sommerferie
    Skolen ønsker alle en god sommerferie.
    Første skoledag efter ferien er mandag d. 12. august, hvor vi alle mødes i skolegården ved indskolingen kl. 08.00.
    SFO’en holder lukket uge 28+29+30 og åbner igen mandag d. 29/7.
    Skolens kontor holder lukket fra og med fredag d. 5. juli til mandag d. 5. august.
  • Marianne Krog Hansen den 13-05-2019
    Hvad skal dit barn lave i ferien?
    Du finder masser af inspiration til en sjov og spændende ferie her https://www.kolding.dk/nyheder-aktuelt/nyheder-forslag-til-forside-nyheder/ferieaktiviteter-2019

• Marianne Krog Hansen den 12-03-2019
    For adgang til forældreintra - husk at ændre til UNI-login

Nyt login til forældreintra

Fremover skal alle forældre oprette et UNI-login, som skal anvendes, når man logger ind på Forældreintra, Meebook m.m.
    Pr. 15. marts 2019 vil det kun være muligt at logge på Forældreintra på Dalby Skole via UNI-login.
    Vi opfordrer kraftigt til at alle forældre får oprettet et UNI-login i løbet af februar. Gør det gerne allerede i dag.

Sådan gør du første gang:

Vigtigt! Hav dit NemID klar

På skolens hjemmeside http://dalby-skole.kolding.dk vælger du ”forældreintra”.

Hernæst følger du vedhæftede vejledning.

Er der spørgsmål eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor.

Marianne Krog Hansen
    skolesekretær

4.A udstiller på Nicolai for børn d. 31/5

Tema: FN's 17 verdensmål, sørøvere og pirater

Nyhed billede
4.A har lavet nogle super flotte papegøjer af genbrugs materialer i forbindelse med arrangementet Repair & Remake-festival. De bliver udstillet i Nicolai for børn fredag den 31.5.

Temaet er primært til børn, og handler om FN´s 17 verdensmål, sørøvere og pirater. Piraten er ked af det, fordi hans 7 verdenshave er fyldt med plastikaffald. Børnene skal hjælpe med at gøre ham glad igen.
Og så kommer der til at foregå en masse i og omkring NicolaiGården i relation til temaet.

En af aktiviteterne (konkurrence) at få talt hvor mange papegøjer der egentlig er i og omkring gården. Vi kan i hvert faldt afsløre, at der er over 27, for det er så mange 4.A har lavet i billedkunst.

Vi håber I kommer ned og ser vores flotte og fantasifulde genbrugspapegøjer.

Mange hilsner 4.A og Sussi