• Dalby Skole

Dalby Skole - en skole der gror

• Henrik Nielsen den 13-12-2018
    Kære forældre

Fra skolens samarbejdspartner i Dalby GF viderebringer vi her oplysninger om vinterfest i Dalby d. 25. januar 2019.

venlig hilsen
    Henrik Nielsen, skoleleder

Hej borgere i Dalby

Som I måske har set i seneste Dalby Tidende arrangerer Dalby GF en vinterfest den 25. januar 2019 for alle lokalområdets voksne.
    Ved en fælles tilmelding har I mulighed for at reservere bord og mødes med forældrene fra dit barns skoleklasse.
    Benyt chancen for en god fest i Dalby Hallen.
    Seneste tilmelding den 8. januar 2019. Ved reservation af bord så sender I en sms med bordnavn til Morten Hell, 2886 4919. Tilmelding sker via Mobilpay 70382, 150 kr/person, der inkluderer mad, musik og mulighed for dans og køb af drikkevarer til fornuftige priser.

Dalby GF
  • Henrik Nielsen den 05-12-2018
    OBS.
    Mandag d. 10. december starter afspæring af byggearbejdsplads på den nuværende parkeingsplads og kiss-and-ride-rundkørsel.

Kære forældre, fritidsbrugere m.fl.

Den nye parkeringsplads med indkørsel fra Ankershusvej åbner nu på fredag.
    Parkeringspladsen og kiss-and-ride-afsætningsrundkørslen ved Dalbyvej afspærres fra på mandag d. 10. december til byggearbejdsplads.
    Byggeriet vil stå på i de næste 1½ år frem til sommeren 2020.
    Der er tidligere i Dalby Tidende blevet orienteret om parkerings- og afsætningsforhold under byggeperioden. Jeg indsætter her artiklen og oversigten herom.

Der er vigtigt for vores cyklende og gående børns sikkerhed, at vejledningen følges. Specielt skal I være opmærksomme på, at der ikke må parkeres eller stoppes på Dalbyvej hele vejen fra byggearbejdspladsen og til den lukkede forbindelse til Idyl på skoledage mellem kl. 7 og 17.
    Benyt derfor den nye parkeringsplads ved Ankershusvej eller afsætningspladsen på Idyl (ingen parkering her).
    Vi håber, at I tager parkeringsudfordringerne i byggeperioden med godt humør og måske bruger anledningen til at hjælpe endnu flere børn til at cykle i skole.

venlig hilsen
    Henrik Nielsen
    skoleleder
  • Marianne Krog Hansen den 20-11-2018
    Nyt login til forældreintra
    Fremover skal alle forældre oprette et UNI-login, som skal anvendes, når man logger ind på Forældreintra, Meebook m.m.
    Pr. 15. januar 2019 vil det kun være muligt at logge på Forældreintra på Dalby Skole via UNI-login.
    Vi opfordrer kraftigt til at alle forældre får oprettet et UNI-login i løbet af december. Gør det gerne allerede i dag.

Sådan gør du første gang:

Vigtigt! Hav dit NemID klar

På skolens hjemmeside http://dalby-skole.kolding.dk vælger du ”forældreintra”.

Hernæst følger du vedhæftede vejledning.

Er der spørgsmål eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor.

Marianne Krog Hansen
    skolesekretær