• Dalby Skole
  • dalby-skole@kolding.dk

Dalby Skole - en skole der gror

• Marianne Krog Hansen den 16-01-2019
    FSK inviterer til Skolefodbold for piger
    Stævnet afvikles i Arena Syd og Lyshøj Hallerne - Søndag d. 24. marts
    Tilmeldingsfrist: 15. februar.
    Se vedhæftede indbydelse for flere informationer.

• Marianne Krog Hansen den 15-01-2019
    Delfinuge i slotssøbadet uge 7
    Læs mere i vedhæftet bilag nedenfor.
  • Henrik Nielsen den 09-01-2019
    Sikker skolevej, parkerings- og afsætningsforhold ved Dalby Skole.

Kære forældre, fritidsbrugere m.fl.

Godt nytår til jer alle.
    Tak til jer for at hjælpe til med at skolevejen for vores elever er tryg. Næsten alle er gode til at benytte den nye parkeringsplads mod Ankershusvej, når I skal følge jeres barn til skole eller idræt.
    Vær opmærksom på at parkere, så det ikke spærrer for andre, der skal ind ad stien til skole og hal.
    Det er også vigtigt, at I ikke parkerer eller sætter børn af på Dalbyvej fra T-krydset ved Dalby Møllevej og til spærringen mod Idyl på skoledage mellem kl. 7 og 17.
    Ligeledes er den kun afsætningspladsen der vender mod skolen på Idyl, der må anvendes til afsætning - ikke til parkering. Der er lavet nye fartbump på Idyl, så biler kører med lav hastighed mod overgangsstedet på Idyl.
    Alle tiltag er med til at sikre vores eleveres skolevej - både gående og cyklende elever.
    Politiet har i denne uge været nogle gange været ude for at efterse, at cyklisterne har lys på og samtidigt set efter, at bilisterne tager hensyn og følger reglerne.

Der er tidligere i Dalby Tidende blevet orienteret om parkerings- og afsætningsforhold under byggeperioden. Jeg indsætter her igen artiklen og oversigten herom.

Vi håber, at I tager parkeringsudfordringerne i byggeperioden med godt humør og måske bruger anledningen til at hjælpe endnu flere børn til at cykle i skole.

venlig hilsen
    Henrik Nielsen