• Dalby Skole
  • dalby-skole@kolding.dk

Dalby Skole - en skole der gror

• Henrik Nielsen den 24-05-2018
    Kære elever, forældre og medarbejdere

Dalby Skoles udbygning med 7.-9. klasser, nye faglokaler og ekstra klasser i indskoling

Det er netop afgjort, hvem der skal stå for Dalby Skoles udvidelse samt Dalby GFs nye klubhus.
    Det bliver entreprenørfirmaet Jakobsen og Blindkilde.
    De vandt totalentreprisekonkurrencen for udvidelsen af Dalby Skole og idrætsforeningen Dalby GF. Med i vinderprojektet er desuden tegnestuen NOVA5 som arkitekter og ingeniørfirmaet OBH Rådgivende Ingeniører.
    Byggeriet starter ved årsskiftet 2018/19 og skal stå klart til sommeren 2020, så vores nuværende 4. klasser bliver de første klasser, der fortsætter på Dalby Skole i udskolingen fra august 2020.
    Byggeriet opfylder de funktioner til nye klasser, faglokaler, PLC og sammenhæng mellem Dalby GF og skolen, som skolen og idrætsforeningen har ønsket.
    Vi glæder os rigtig meget til at kunne tage vores kommende større skole med 7.-9. klasser i brug.

Oplysninger om byggeriet, konkurrencevurderingen og Kolding Kommunes pressemeddelelse herom kan ses via nedenstående link.

Henrik Nielsen
    skoleleder

• Marianne Krog Hansen den 15-05-2018
    Kære forældre

På alle folkeskoler i Kolding har alle forældre nu fået tildelt et UNI-login (lige som eleverne har) som fremadrettet skal bruges for at logge på forældreintra og andre programmer, som forældre skal have adgang til.
    Derfor bedes I følge vedhæftede vejledning.

Er der spørgsmål eller har I brug for hjælp, er I altid velkommen til at kontakte skolens kontor.
  • Henrik Nielsen den 16-12-2015
    Visionsvideon for Dalby Skole er klar

Kære forældre og elever.

22. oktober 2015 havde vi en anderledes workshop på Dalby Skole.
    Omkring 60 forældre, elever, medarbejdere og repræsentanter fra skolens lokale samarbejdspartnere producerede animationsvideoer, der skulle illustrere oplæg fra skolebestyrelsen om vision for Dalby Skole for de kommende år.
    Nu er animationsvideoerne bundet sammen til en sammenhængende visionsvideo for Dalby Skole.
    Se videoen via dette link:

Henrik Nielsen
    skoleleder

Nu er det snart tid for Dalby Skoles sommerkoncert

Tirsdag den 12. juni 2018 afholder Dalby Skole vores årlige sommerkoncert. Koncerten starter kl. 17.00 og varer ca. to timer. Koncerten afholdes ved skolens mellemtrin.

Nyhed billede
Vi krydser fingre for at vejret vil tillade, at koncerten kan afholdes i det fri.

519005