• Dalby Skole
  • dalby-skole@kolding.dk

Dalby Skole - en skole der gror

Trine Alrø Bøtkjær den 14-06-2018
    Kære elever og forældre på Dalby skole
    Fra og med mandag d. 18. juni er der lukket for udlån af bøger på skolebiblioteket/PLC resten af skoleåret. I uge 25 står den på aflevering af frilæsningsbøger, der alle skal afleveres inden sommerferien, så vi kan få ryddet op i og styr på beholdningen.

Mandag d. 25. juni tilmed onsdag d. 27. juni er der aflevering af grundbøger. Klasselærerne har styr på hvilken dato, der her er relevant for hver enkelt klasse.
    I begyndelsen af august sender vi regninger ud på bortkomne/ødelagte bøger.

Er I i tvivl om, hvilke bøger I (jeres børn) har derhjemme, så log ind på:
    skal logge på med jeres (børnenes) UNI-login.

Til lån af bøger til sommerferielæsning anbefaler vi varmt folkebiblioteket.

Med venlig hilsen Bo og Trine på PLC
  • Henrik Nielsen den 24-05-2018
    Kære elever, forældre og medarbejdere

Dalby Skoles udbygning med 7.-9. klasser, nye faglokaler og ekstra klasser i indskoling

Det er netop afgjort, hvem der skal stå for Dalby Skoles udvidelse samt Dalby GFs nye klubhus.
    Det bliver entreprenørfirmaet Jakobsen og Blindkilde.
    De vandt totalentreprisekonkurrencen for udvidelsen af Dalby Skole og idrætsforeningen Dalby GF. Med i vinderprojektet er desuden tegnestuen NOVA5 som arkitekter og ingeniørfirmaet OBH Rådgivende Ingeniører.
    Byggeriet starter ved årsskiftet 2018/19 og skal stå klart til sommeren 2020, så vores nuværende 4. klasser bliver de første klasser, der fortsætter på Dalby Skole i udskolingen fra august 2020.
    Byggeriet opfylder de funktioner til nye klasser, faglokaler, PLC og sammenhæng mellem Dalby GF og skolen, som skolen og idrætsforeningen har ønsket.
    Vi glæder os rigtig meget til at kunne tage vores kommende større skole med 7.-9. klasser i brug.

Oplysninger om byggeriet, konkurrencevurderingen og Kolding Kommunes pressemeddelelse herom kan ses via nedenstående link.

Henrik Nielsen
    skoleleder

• Marianne Krog Hansen den 15-05-2018
    Kære forældre

På alle folkeskoler i Kolding har alle forældre nu fået tildelt et UNI-login (lige som eleverne har) som fremadrettet skal bruges for at logge på forældreintra og andre programmer, som forældre skal have adgang til.
    Derfor bedes I følge vedhæftede vejledning.

Er der spørgsmål eller har I brug for hjælp, er I altid velkommen til at kontakte skolens kontor.

Nu er det snart tid for Dalby Skoles sommerkoncert

Tirsdag den 12. juni 2018 afholder Dalby Skole vores årlige sommerkoncert. Koncerten starter kl. 17.00 og varer ca. to timer. Koncerten afholdes ved skolens mellemtrin.

Nyhed billede
Forældre og elever på skolen opfordres til at pakke madkurven og medbringe tæpper til at sidde på.
Vand og sodavand kan købes på skolen, og overskuddet her vil gå til de udgifter, vi har i forbindelse med vores arrangement.
Kom og vær med til at skabe festivalstemning til dette skoleårs sidste traditionelle arrangement.