• Dalby Skole

Dalby Skole - en skole der gror

• Marianne Krog Hansen den 20-11-2018
    Nyt login til forældreintra
    Fremover skal alle forældre oprette et UNI-login, som skal anvendes, når man logger ind på Forældreintra, Meebook m.m.
    Pr. 15. januar 2019 vil det kun være muligt at logge på Forældreintra på Dalby Skole via UNI-login.
    Vi opfordrer kraftigt til at alle forældre får oprettet et UNI-login i løbet af december. Gør det gerne allerede i dag.

Sådan gør du første gang:

Vigtigt! Hav dit NemID klar

På skolens hjemmeside http://dalby-skole.kolding.dk vælger du ”forældreintra”.

Hernæst følger du vedhæftede vejledning.

Er der spørgsmål eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor.

Marianne Krog Hansen
    skolesekretær
  • Marianne Krog Hansen den 12-11-2018
    Smurfit Kappa Cup - Skoleturnering i fodbold d. 27. og 28. dec.
    Læs mere om turneringen i vedhæftet bilag nedenfor - bemærk tilmeldingsfrist d. 26. nov.

• Marianne Krog Hansen den 15-05-2018
    Kære forældre

På alle folkeskoler i Kolding har alle forældre nu fået tildelt et UNI-login (lige som eleverne har) som fremadrettet skal bruges for at logge på forældreintra og andre programmer, som forældre skal have adgang til.
    Derfor bedes I følge vedhæftede vejledning.

Er der spørgsmål eller har I brug for hjælp, er I altid velkommen til at kontakte skolens kontor.

Matematikkens dag - 2. årgang

Nyhed billede