• Dalby Skole

Sådan kommer du på Aula fra d. 21/10-19

1. Gå til aula.dk
    2. Vælg "forældre"
    3. Log in med dit UNI-Login (se vejledningen for UniLog)

Første gang du logger ind på Aula skal du bruge dit NemID

For flere informationer se vedhæftede bilag og www.aulainfo.dk

Bemærk det er også muligt, at downloade og bruge Aula via mobileenheder fra Apple og Android. Du skal validere dig med NemID, første gang du logger på.

• Henrik Nielsen den 08-10-2019
    Parkeringsforhold ved Dalby Skole torsdag d. 10. og fredag d. 11. oktober

Entreprenøren, Jakobsen og Blindkilde, forbereder torsdag og fredag i denne uge, at den nye parkeringsplads v. Ankerhusvej bliver belagt med sten i uge 42.
    Torsdag d. 10. oktober kan der parkeres på den sydlige del, mens nordsiden forberedes.
    Fredag d. 11. oktober kan der parkeres på en nordlige del, mens sydsiden forberedes.
    Vi glæder os til efter efterårsferien at komme til en færdigbelagt parkeringsplads.

venlig hilsen
    Henrik Nielsen
    skoleleder
  • Marianne Krog Hansen (sekretær) den 19-09-2019
    Orienteringsmøde d. 30. okt. vedr. indskrivning til skoleåret 2020/2021 på Dalby Skole
    Se vedhæftede information.

4.A udstiller på Nicolai for børn d. 31/5

Tema: FN's 17 verdensmål, sørøvere og pirater

Nyhed billede
4.A har lavet nogle super flotte papegøjer af genbrugs materialer i forbindelse med arrangementet Repair & Remake-festival. De bliver udstillet i Nicolai for børn fredag den 31.5.

Temaet er primært til børn, og handler om FN´s 17 verdensmål, sørøvere og pirater. Piraten er ked af det, fordi hans 7 verdenshave er fyldt med plastikaffald. Børnene skal hjælpe med at gøre ham glad igen.
Og så kommer der til at foregå en masse i og omkring NicolaiGården i relation til temaet.

En af aktiviteterne (konkurrence) at få talt hvor mange papegøjer der egentlig er i og omkring gården. Vi kan i hvert faldt afsløre, at der er over 27, for det er så mange 4.A har lavet i billedkunst.

Vi håber I kommer ned og ser vores flotte og fantasifulde genbrugspapegøjer.

Mange hilsner 4.A og Sussi